MAKTEK Avrasya Fuarı

30 Eylül - 5 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 8. Uluslararası MAKTEK Avrasya Fuarı'na geri sayım başladı! Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan bu prestijli etkinlikte, takım tezgahları, metal - sac işleme makineleri, tutucular - kesici takımlar, kalite kontrol - ölçüm sistemleri, CAD/CAM, PLM yazılımları ve üretim teknolojileri alanlarında en son yenilikler sergilenecek.

İmalat sanayisi ve takım tezgahları sektöründe lider firmaları ve profesyonelleri bir araya getiren MAKTEK Avrasya, katılımcılara ve ziyaretçilere en son teknoloji ürünlerini, yenilikleri, sektör trendlerini ve iş birliği fırsatlarını keşfetme imkanı sunacak.

2022 yılında 31 ülkeden 1,000'in üzerinde katılımcı ve 79,486 profesyonel ziyaretçi ile önemli iş birliklerine kapı aralayan fuar bu yıl da, genişleyen kapsamı ve artan ziyaretçi çeşitliliği ile daha büyük bir başarı hedeflenmektedir.
NIKKEN ailesi olarak, sizleri bu önemli etkinlikte standımızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Standımızı ziyaret ederek yenilikçi çözümlerimizi keşfetmeye ve bu heyecan verici deneyimin bir parçası olmaya davet ediyoruz.
MAKTEK Avrasya 2024 Fuarı'nda görüşmek üzere!